קורס בינה מלאכותית מתחילים

ימים
שעות
דקות
שניות

מבוא לוואטסאפ - אישורי קריאה, "נראה לאחרונה", סטטוסים והקלטות קוליות

מבוא על וואטסאפ – למתחילים ומתקדמים: איך לשנות את עדכוני הפרטיות בחשבון, מה זה "נראה לאחרונה", מה פירוש הסימנים השונים של אישורי הקריאה, מה עושים עם סטטוס, וגם – טיפים לשליחת הודעה קולית

הקלטת השיעור:

* סיכום השיעור והסבר מילולי מופיע לאחר הסרטון

סיכום הנושאים עליהם דיברנו בשיעור

  1. אמינות ובטיחות בוואטסאפ – וואטסאפ מוצפנת תמיד מקצה לקצה ולכן גם פרטיות ומאובטחת יותר ממתחרות דוגמת טלגרם
  2. חותם זמן ("נראה לאחרונה") – מאפשר לבדוק מתי הייתה הפעם האחרונה בה משתמש היה מחובר.
    ניתן לבטל מאפיין זה בכל הפלטפורמות (ביטול האפשרות מונע מלראות את חותם הזמן של משתמשים אחרים)
  3. שינוי הגדרות הפרטיות – הגדרות הפרטיות של WhatsApp בברירת המחדל הן : כל משתמשי WhatsApp יכולים לראות את אישורי הקריאה, נראה לאחרונה, אודות ותמונת הפרופיל האישית שלכם. אנשי הקשר שלכם יוכלו לראות את עדכוני הסטטוס שלכם.
    כדי לשנות זאת, פתחו את WhatsApp > הגדרות > חשבון > פרטיות.
  4. כיבוי אישורי קריאה – שימו לב: אם תכבו את אישורי הקריאה שלכם, לא תוכלו לראות את אישורי הקריאה של אחרים. אישורי הקריאה תמיד יישלחו בצ‘אטים קבוצתיים. אם אחד מאנשי הקשר כיבה את אישורי הקריאה שלו, לא תוכלו לדעת אם הוא ראה את ההודעה שלכם. אין שום דרך להסתיר את סטטוס מחובר/ת או מקליד/ה שלכם.
  5. סטטוס בוואטסאפ – דרך ה“סטטוס“ תוכלו לשתף טקסטים, תמונות, סרטונים וקבצי GIF שייעלמו לאחר 24 שעות. כדי לשלוח עדכוני סטטוס לאנשי הקשר ולקבל מהם עדכוני סטטוס, אתם צריכים להיות שמורים בספר הטלפונים של אנשי הקשר וההפך. כדי לצפות בעדכון סטטוס של איש קשר, הקישו על לשונית הסטטוס, ובחרו בעדכון הסטטוס שלו. כדי להגיב על עדכון הסטטוס של איש הקשר, הקישו על השב בזמן הצפייה.
  6. הודעה קולית – בשביל לשלוח הודעה קולית, ראשית יש להיכנס לשיחה עם הנמען אליו רוצים לשלוח הודעה קולית. לאחר מכן ללחוץ ולהחזיק את כפתור המיקרופון, לדבר בקול, וברגע שעוזבים, ההודעה נשלחת. 
  7. הודעה קולית – טיפים: ניתן להחליק ימינה כדי לבטל את ההקלטה שהתחלנו להקליט, ניתן להחליק למעלה כדי להמשיך להקליט ללא החזקת הכפתור וגם כדי לראות תצוגה מקדימה של ההודעה הקולית לפני שאנו שולחים אותה.

סיכום סימני שליחה וקריאה בוואטסאפ

הקלטת מסך בסמארטפון

הקלטת מסך, משמעותה צילום וידיאו של כל מה שמתרחש במכשיר, לא רק באפליקציה מסויימת. כך למשל, אם נקליט מסך ונעבור בין אפליקציות שונות, הכל יוקלט בסרטון, כולל המעבר בין האפליקציות. 

  1. באנדרואיד – לפעמים יש את האפשרות להקליט מהמסך המהיר / ממרכז הבקרה. אם לא, אפשר להשתמש באפליקציות דוגמת Xrecorder (קישור להתקנה)
  2. הסבר איך להפעיל הקלטת מסך באייפון (באנגלית)

אהבתם? עשו לנו 👍 בפייסבוק וקבלו טיפים, שידורים חיים והמלצות על שימוש יעיל בסמארטפון

זהו לבינתיים ורצינו לומר גם כל הכבוד! אנחנו גאים בכם.

שיתוף בוואטסאפ
שיתוף בפייסבוק

אהבתם? מרוצים מהשירות?

פתיחת צ'ט
1
💬 איך אפשר לעזור?
פרטים ומידע על האקדמיה הדיגיטלית
שלום 👋
כיף שבאת לבקר!
יש מידע נוסף שנוכל לתת לך?